ZIM інвестує у пристрої відстеження контейнерів

ZIM інвестує у пристрої відстеження контейнерів


Після загострення конфлікту в Червоному морі та активізацією піратства в африканському регіоні, ZIM розмістить пристрої відстеження на своїх контейнеровозах.

Ізраїльський перевізник ZIM оголосив про встановлення новітніх пристроїв відстеження контейнерів на своїх суднах. Про це йдеться на сайті перевізника.

У компанії нагадали, що у 2022 році ZIM інвестував у розробника трекерів Hoopo Systems. Тепер, 9 січня, ZIM та Hoopo Systems підписали угоду, про встановлення трекерів на контейнерах у парку Dry-Van ZIM. Пристрої надаватимуть клієнтам повну інформацію для відстеження, включно з геоположенням та сповіщеннями про відкриття/закриття контейнерів. 

«Наша непохитна місія полягала в тому, щоб розробити рішення для відстеження у морської галузі, яке надає найнадійніші дані та може похвалитися подовженим терміном служби, що дорівнює терміну служби контейнера. Ми віддаємо пріоритет нашим зобов’язанням щодо інновацій, впроваджуючи передові технології та забезпечуючи безперебійне оновлення з появою нових технологій», — прокоментував угоду генеральний директор Hoopo Systems Іттай Хают.