Польську компанію з порятунку суден очолила Моніка Лісатович

Польську компанію з порятунку суден очолила Моніка Лісатович


Президенткою польської держкомпанії з порятунку суден (PRO) стала Моніка Лісатович.

Під час щорічних зборів акціонерів Моніку Марію Лісатович, яка працює у компанії понад 22 роки, призначили на посаду президентки. Офіційно вона обійняла посаду з 25 липня, пише Gospodarka Morska.

Нова президентка розпочала свою кар’єру в компанії як спеціалістка з управління персоналом та адміністрування, а також як асистентка тодішнього директора Станіслава Рутковського.

У 2012 та 2016-2017 роках вона була членом Наглядової ради PRO. З 2017 року вона є директором у дочірніх компаніях групи PRO.

«Разом ми пройшли крізь бурі, і тільки разом ми досягнемо успіху. Я вирішила балотуватися на цю посаду, тому що добре знайома зі специфікою роботи судноплавної компанії», – зазначила Моніка Лісатович.

Довідка.

Polish Ship Rescue (PRO) – це польська єдина акціонерна компанія державного казначейства, судновласник, що базується в Гдині. Сфера діяльності компанії – буксирування в океані та у відкритому морі.

Компанію заснували у 1951 році як державне підприємство, завданням якого було очищення польського узбережжя від затонулих кораблів, що залишилися після Другої світової війни. Після компанія також почала займатися порятунком людей (SAR).