Росіяни помилково випустили ракету по своєму траулеру: є загиблі (відео)

Росіяни помилково випустили ракету по своєму траулеру: є загиблі (відео)


У російський рибацький траулер помилково влучила ракета військово-морського флоту рф.

Траулер «Капитан Лобанов» спалахнув після того, як у нього помилково влучила ракета ВМФ. Про це росЗМІ повідомив родич одного з членів екіпажу судна.

19 березня в траулер влучила ракета, випущена під час навчань Балтійського флоту рф.

За словами співрозмовника росЗМІ, внаслідок влучання загинули троє членів екіпажу, ще четверо отримали поранення. Ракета, як стверджується, впала на рубку капітана.

«Коли забирали тих, хто вижив, всі чудово знали, що загинули троє людей. І всі чудово знали, що вдарила ракета. Але вони вирішили написати, що сталося загоряння. Цікаво, яке загоряння, якщо капітанської рубки повністю немає, її просто знесло», — заявив родич.

Також інформатор стверджує, що у шпиталі постраждалих допитали співробітники ФСБ, які попросили членів екіпажу не розповідати про інцидент. Він додав, що ще одна ракета впала в рибальські сітки поряд із промисловим судном компанії МРТК, яке знаходилося неподалік траулера «Капитан Лобанов».

Нагадаємо, 19 березня влада Калінінградської області повідомила, що на борту рибальського траулера «Капитан Лобанов» сталася пожежа, внаслідок якої одна людина загинула, ще четверо постраждали. Глава пресслужби уряду регіону Дмитро Лисков заявив, що пожежа виникла «внаслідок позаштатної ситуації на борту». Лисков стверджував, що траулер не затонув, його буксирують у порт.

Раніше USM повідомляв, що в одному з турецьких морських портів контейнеровоз перекинув три великі портові крани.