На Дунаї зіткнулися човен і круїзне судно: є загиблі та зниклі безвісти

На Дунаї зіткнулися човен і круїзне судно: є загиблі та зниклі безвісти


Внаслідок зіткнення човна з круїзним судном на Дунаї є двоє загиблих та п’ятеро зниклих безвісти.

Двоє людей загинули, ще п’ятеро вважаються зниклими безвісти після зіткнення невеликого моторного човна з круїзним лайнером на Дунаї, повідомляє Reuters.

Аварія сталася на північ від Будапешта ввечері 18 травня, повідомила в неділю угорська поліція.

Підрозділи реагування на стихійні лиха, включаючи 95 співробітників, 25 суден і безпілотники, досі шукають п’ятьох зниклих людей уздовж угорської частини Дунаю вниз за течією від місця події.

Представник поліції Будапешта Сома Чесі сказав, що на борту невеликого моторного човна під час зіткнення перебували вісім дорослих.

Повідомлення про нещасний випадок надійшло в суботу ввечері після того, як чоловіка з кровоточивою раною на голові знайшли біля головної дороги біля річки поблизу Вероче, за 55 км на північ від Будапешта.

«Поліція поспілкувалася з чоловіком і з його початкового спілкування вони зробили висновок, що він, ймовірно, став жертвою якоїсь аварії на човні», — уточнив Чесі.

Після цього на південь від Вероче знайшли тіло чоловіка, а нижче за течією біля мосту — тіло жінки. Там же виявили і пошкоджений моторний човен.

Круїзне судно, яке було в цьому районі під час аварії, зупинили в місті Комаром. Поліція виявила сліди пошкоджень на борту судна.

Читайте також: Аварія в польському порту: загинув чоловік