Сучасне автострахування – гарантія вашої безпеки

Сучасне автострахування – гарантія вашої безпеки


Сучасні реалії вносять свої корективи в життя кожного. З огляду на події останніх років не дивно, що українцям випало справлятися з безліччю викликів, приготованих непростою долею. Це торкнулося всіх сфер діяльності і не оминуло страхову систему, якій довелося стрімко еволюціонувати. 

Віртуальна реальність грамотного страхування

СК «Грінтревел» пропонує автовласникам сервіс онлайн-страхування, який вже не один рік значно спрощує життя та дає відчуття свободи та безліч можливостей. Тепер немає потреби у відвідуванні офісу компанії, складанні документів, спілкуванні з агентом, наданні оригіналів документів. Це значно економить час, гроші, нерви, а в деяких значеннях береже життя й здоров’я. Адже на досвіді епідемії COVID-19, а потім і війни виявилося, що багато чого безпечніше робити дистанційно. За допомогою спеціального сервісу процедура оформлення максимально проста: просто заходите на сайт, обираєте страховку, заповнюєте інформацію та оплачуєте поліс. Усього три кроки, і електронну страховку буде вже надіслано на ваш емейл або через месенджер. З огляду на те, що зараз у паперовому форматі документ не обов’язковий, це чудова можливість, аби спростити життя й водночас убезпечити себе від значних фінансових втрат.

Австострахування від СК «Грінтревел» – виняткове клієнтоорієнтування

Автострахування є одним із найпопулярніших напрямків у страхуванні в Україні. Тому компанія може запропонувати, як приватним, так і юридичним, корпоративним клієнтам всі послуги, які можуть знадобитися. Насамперед це обов’язкове страхування ОСЦПВ, що обіцяє компенсацію учасникам ДТП за винуватця. Далі популярне КАСКО, орієнтоване на компенсацію збитку, який може зазнати власне авто від усіляких причин. Також усім, хто виїжджає за кордон, необхідною буде страховка «Зелена карта», що діє як автоцивілка, але за межами України.

З СК «Грінтревел» ви можете застрахувати абсолютно будь-який транспортний засіб:

  • легкові та вантажні автомобілі;
  • спеціальну техніку та обладнання, що належить до неї;
  • причепи та трейлери;
  • моторолери та мотоцикли;
  • пасажирські автобуси різної місткості.

Кожен вид страхування має спеціальні програми, які допомагають найбільш гнучко відповідати запитам та потребам клієнтів. Це може бути різне покриття, можливості, додаткові опції та послуги, вартість. Порівняти програми та дізнатися остаточну ціну поліса можна на сайті, скориставшись онлайн калькулятором. Так, вказавши умови для страховки автовласник може не тільки дізнатися подробиці про поліс, які його цікавлять, а й застрахуватися, витративши на це всього кілька хвилин особистого часу.

Що пропонує СК «Грінтревел» разом із КАСКО?

Для зручності клієнтів та забезпечення всіма необхідними послугами, компанія «Грінтревел» впровадила різноманітні програми, доповнення та сервіс, які допоможуть у будь-якій страховій ситуації. Розглянемо деякі з них на прикладі КАСКО:

  • Цілодобовий асистент – спеціальний сервіс, що забезпечує клієнта підтримкою експертів у режимі 24/7. Без очікування зв’язку, «спілкування» з роботом або автовідповідачем. Якщо ТЗ отримає пошкодження, зламається, із ним станеться ДТП або інша ситуація, допомога надійде без уповільнень. Це може бути виклик евакуатора, координація дій, рекомендації у фіксації події або спілкування з представниками поліції, допомога в запуску двигуна, інше. Більш детальну інформацію про можливості КАСКО ви можете дізнатися, перейшовши за посиланням: https://greentravel.ua/ua/kasko/.
  • Часткове страхування 50/50 – чудова можливість для досвідчених водіїв економно застрахувати автомобіль від різного збитку. Так клієнт, у якого раніше не було страхових випадків, платить лише 50% від вартості страховки. Покриття вона має таке саме, як і повна, однак, якщо настане страхова ситуація, потрібно буде для відшкодування доплатити другу половину.
  • КАСКО діє не тільки в Україні, а й у країнах ЄС. Таким чином виїжджаючи за кордон ви можете бути впевнені, що в разі поломки або ДТП ваш автомобіль отримає необхідний ремонт, а ви – компенсацію. З огляду на цінову політику автомобільного обслуговування, купівля поліса буде вельми цінним придбанням.
  • Дистанційне врегулювання – коштом широкої партнерської мережі станцій технічного обслуговування з відмінною репутацією, СК «Грінтревел» може направити клієнта для високоякісного та швидкого ремонту з відновленням. Тепер ніяких витрат грошей й часу, для цього достатньо лише зв’язатися з помічником СК «Грінтревел» зручним для себе способом – телефоном, через чат, месенджер, щоб повідомити про страховий випадок. Спеціаліст одразу зможе вас направити в найближчу станцію обслуговування, для компетентної допомоги та оцінки збитку. На цьому всі турботи клієнта закінчуються – все інше відбувається під контролем страхової компанії.
  • Оскільки зараз багато українців перебуває за кордоном або розкидані по всій Україні, можливість оформити КАСКО онлайн для багатьох буде справжнім порятунком. Хоч би де ви перебували, у будь-якій точці світу страховка та консультації будуть доступні цілодобово – 24/7.

Основні умови для страхування КАСКО

Для забезпечення зручного сервісу СК «Грінтревел» створив онлайн конструктор, за допомогою якого кожен клієнт може вивчити програми, порівняти їх, дізнатися ціну та можливості. Сам договір страхування залежить від певних умов – безаварійного стажу водіння, марки, моделі, року випуску, виду ТЗ і програми.

Також СК «Грінтревел» пропонує своїм клієнтам такі умови:

  • Індивідуальний підхід – страховий пакет можна скласти на основі певних ризиків, включити в нього додаткові опції та послуги.
  • Короткі терміни оцінки збитків та виплат.
  • Цілодобова допомога фахівців.
  • Можливість контролювати врегулювання страхового випадку та виплат дистанційно.
  • Просте та швидке оформлення, зручне використання поліса.
  • Широке покриття ризиків й гнучкі умови для страхування.

Шукаєте надійний страховий захист, найкращий сервіс, оперативне реагування на ситуацію та високий професіоналізм на всіх етапах використання поліса? Тоді звернення до СК «Грінтревел» буде найкращим рішенням, що втілює всі очікування та потреби клієнтів, адже така організація – ваш надійний страховий друг. 

#промо