Кораблі Британії залучать для постачання гумдопомоги в Газу

Кораблі Британії залучать для постачання гумдопомоги в Газу


Для постачання допомоги в Газу хочуть використати допоміжні судна Королівського флоту, які вже перебувають у східному Середземномор’ї.

Кораблі Королівського військово-морського флоту Великої Британії можуть бути залучені до постачання гуманітарної допомоги безпосередньо в Газу, пише The Times.

Згідно з планом, британські кораблі зможуть доставляти допомогу після перевірки на наявність зброї або вибухівки на Кіпрі.

Читайте також: Ізраїль хоче перевіряти вантажі, які йтимуть морським коридором до Гази.

План надання допомоги обговорять під час візиту міністра оборони Британії Гранта Шаппса до Ізраїлю. Посадовець заявляв, що він хоче вивчити морські шляхи для доставки допомоги, зокрема, ковдр, наметів, води та медикаментів.

За даними джерел видання, для транспортування допомоги можуть використати два допоміжних судна Королівського флоту, які вже перебувають у східному Середземномор’ї.

Як раніше повідомляв USM, наприкінці листопада есмінець Королівського військово-морського флоту Великої Британії HMS Diamond направили до Перської затоки з метою підтримки стабільності на Близькому Сході.

Фото ілюстративне.